Husqvarna Automower 405X Robottiruohonleikkuri

Tuotekoodi: 9704562-21
Tarjoamme myös asennusta. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
2199,00 €
Varastossa
Tekniset tiedot
Akun tyyppi: Li-Ion
Työskentelyalueen kapasiteetti: 600 m² ±20%
Työalueen maksimikallistus: 25 %, 40 %
Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla: 15 %
Leikkuukorkeus, min.: 20 mm
Leikkuukorkeus, maks.: 50 mm
Automaattinen käytävien tunnistus
Automaattinen kaytavien tunnistus

Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Helppo puhdistaa
Helppo puhdistaa

Robottileikkurin ulkopinnat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Leikkuukotelo on helppo irrottaa leikkurin mukana toimitettavalla työkalulla.

Kuvaus

Husqvarna Automower® 405X on X-sarjan luotettava ja tehokas malli, joka sopii pienelle nurmikolle. Se leikkaa jopa 600 m²:n kokoiset monimuotoiset nurmikot, tekee tarkkaa ja järjestelmällistä työtä kapeilla käytävillä ja selviytyy helposti rinteissä, joiden kaltevuus on 40 %. Leikkurin käyttö on huoletonta sähköisen leikkuukorkeuden säädön, tavoitekorkeuden säädön, pakkassuojan ja sääajastimen ansiosta. Se on helppo puhdistaa ja pestä letkulla. X-sarjan Premium-leikkurissa on Automower® Connect ja GPS-seuranta varkaustapauksissa, etähallinnan mahdollistava GPS-avusteinen navigointi sekä X-sarjan muotoilu ja LED-ajovalot, etupuskuri ja erikoisväriset pyörän kapselit. Leikkuri on myös varustettu FOTA-toiminnolla (automaattiset langattomat laiteohjelmistopäivitykset).