Puutarha Ruohonleikkurit Robottileikkurit

Robottileikkurit

Husqvarna Automower on kauniin puutarhan kuningatar joka tekee säästä sekä ajasta riippumatta jatkuvasti töitä nurmikon hyvinvoinnin ja kauneuden eteen. Naapurit kadehtivat vekotinta joka nostaa pihan huipputasolle samalla kuin säästää sinulle lukuisia työtunteja. Robottileikkurin terät muistuttavat parran terää joka silppuaa nurmen hienoksi lannoittaen nurmikkoa samalla, joten mitä kauemmin se on käytössä sen paremmin pihasi voi.

Husqvarna robottiruohonleikkuri on turvallinen ja kilpailukykyisen hiljainen, jos leikkurin nostaa kesken käytön se sammuu ja sen vuoksi sopii erinomaisesti myös lapsien lähelle. Esteeseen osuessa terät menevät automaattisesti leikkuulautasen alle suojaan. Auomowerissa on myös hälytysjärjestelmä joka hälyttää jos joku yrittää nostaa sitä ja useimmissa malleissa on GPS-seuranta jolla aina löydät leikkurisi.

Mallista riippuen saat puhelimeesi Automower Connect sovelluksen jolla seuraat ja päivität asetuksia paikasta riippumatta. Vakiona kaikissa X-malleissa ja useimpiin malleihin lisävarusteena.

Pyydä meiltä robottiruohonleikkuri tarjous!

Suodata
Järjestä
Järjestä
Valmistajat
Käyttövoima
Koko
Työskentelyalueen kapasiteetti
Työalueen maksimikallistus
Hinta
Suodata

Järjestä
Sulje
Näytä tuotteet
64 Tuotteet