Kone Nygård

SINULLE JOKA VAADIT LAATUA JA PALVELUA!

Yrityksemme pyrkii antamaan sinulle asiakkaana kokonaisratkaisun. Autamme sinua löytämään oikean koneen joka täyttää sinun vaatimuksesi, sekä täyden palvelun koneen luovutushetkestä huolto- ja korjaustarpeisiin. Me kutsumme tätä KAIKKI SAMAN KATON ALTA. Tämä antaa sinulle asiakkaana varmuuden sekä takuun siitä että autamme sinua löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmiin. Meidän tuotevalikoimiin kuuluu metsä ja puutarha tuotteet, ja tällä alueella voimme tarjota sinulle laatutuotteita jotta sinulla olisi onnistunut päivä metsässä tai puutarhassa työskennellessäsi. Hyvälaatuinen tuote sästää sekä aikaa ja rahaa sitä on myös ilo käyttää. Valikoimistamme on mm. merkit Husqvarna, Honda,Klippo, Briggs & Stratton, Kranman, Polaris, Drac, Peugeot.

Osaava henkilökunta auttaa!

Henkilökuntamme pyrkii antamaan sinulle erinomaisen palvelun ja tiedot tuotteista jotta sinun on helppo valita oikea tuote joka vastaa sinun vaatimuksia ja tarpeita. Henkilökuntamme on erikoistuneet ja he ovat saaneet koulutuksen tuotteistamme, sillä markkinat uudistuvat joka vuosi. Koulutamme myös henkilökuntaamme saamaan tuotetietoa jokaisesta uudesta tuotteesta.

Perustettu jo -50 luvulla

Yhtiön perusti Sixten Nygård Vöyrillä 1950-luvun alussa. Toimintaan kuului silloin polkupyörien ja moottoripyörien myynti ja korjaus. Toiminta laajeni moottorisaha- ja ruohonleikkuri tuotteilla 1960-luvulla. Yritys erikoistui moottorisahoihin ja ruohonleikkureihin ja nämä ovat yhä tänäänkin liikkeen ensisiaiset tuotteet.

Laaja osaaminen sekä tarkkaan harkittu tuotevalikoima

Tänä päivänä yritys on edelleen kasvussa ja siitä on tullut kilpailukykyinen yritys niille jotka edellyttää osaamista ja laatua. Pyrimme edelleen laajentumaan ja tehdä yrityksestämme vielä täydellisemmän ja saada yhä ennemmän tietotaitoa vastaamaan asiakkaan vaatimuksia.