Husqvarna Automower 320 NERA Robottiruohonleikkuri

Tuotekoodi: 9705351-21
2999,00 €
Tilaustuote
Lisävarusteet
Tekniset tiedot
Tuotteen koko: 75x54x28cm
Akun tyyppi: Li-Ion
Työskentelyalueen kapasiteetti: 2200 m² ±20%
Työalueen maksimikallistus: 50%
Paino: 12,8kg
Terät: 3 kpl
Käyttövoima: Akku
Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla: 25 %
Leikkuukorkeuden säätö: Elektroninen
Leikkuukorkeus, min.: 20 mm
Leikkuukorkeus, maks.: 60 mm
Keskimääräinen latausaika: 75min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella: 180min
Automaattinen käytävien tunnistus
Automaattinen kaytavien tunnistus

Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Helppo puhdistaa
Helppo puhdistaa

Robottileikkurin ulkopinnat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Leikkuukotelo on helppo irrottaa leikkurin mukana toimitettavalla työkalulla.

Kuvaus

Monipuolinen robottiruohonleikkuri, joka antaa täydellisen leikkuutuloksen jopa 3200 m² nurmikoilla vuorokauden ympäri. Leikkuri suorittaa tarkkaa leikkausta virtuaalisilla rajoilla Automower® Connect -sovelluksen ja Husqvarna EPOS™ Plug-in sarjan avulla, jotka ovat saatavilla valinnaisena lisävarusteena. Leikkurissa on tyylikäs suunnittelu ja älykkäitä ominaisuuksia, kuten esineiden välttäminen. 430X NERA pystyy leikkaamaan rinteissä, joissa kaltevuus on jopa 50 % ja GPS-avusteinen navigointi mahdollistaa, että leikattava alue on aina täydellisesti hoidettu. Automower® Zone Controll-järjestelmän avulla luot helposti erilisiä leikkuualueita eri leikkuuasetuksilla oman henkilökohtaisen tarpeen mukaan, sekä määrittelet virtuaalisia kieltoalueita älylaitteellasi Automower® Connect -sovelluksen kautta.

.