Aspen 2-tahti pienkonepolttoaine

Tuotekoodi: 5310714-2T
Aspen 2 on alkylaattibensiini, joka myydään valmiiksi sekoitettuna ja joka sisältää 2 % Aspenin täyssynteettistä kaksitahtiöljyä.
Varastossa
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
24,90 €
Hinta nyt
Kuvaus

Aspen 2 on valmiiksi sekoitettu alkylaattibensiini joka sisältää 2 % biohajoavaa kaksitahtiöljyä. Aspen 2 sopii moottorisahoihin, raivaussahoihin, pensasleikkureihin, mopoihin ja muihin kaksitahtimoottoreihin. Aspen 2:ssa käytetty öljy on täyssynteettinen, lähes tuhkaton ja liuotinaineeton. Öljy on valmistettu jopa 60 % uusiutuvista raaka-aineista (yli 80 % öljystä hajoaa biologisesti vain 28 päivässä). Öljy pitää moottorin erittäin puhtaana sekä optimaalisesti voideltuna kaikissa käyntilämpötiloissa. Aspen 2 on kehitetty tulevaisuutta ajatellen

 

Tämä polttoaine on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattikäyttäjien kanssa. Työn tuloksena on polttoaine, jonka ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet ja joka parantaa huomattavasti käyttäjän työympäristöä. Aspen 2 ei sisällä lähes lainkaan vaarallisia ainesosia, kuten bentseeniä ja muita aromaatteja. Paitsi että käyttäjälle tarjotaan parempi työympäristö ja haitalliset päästöt minimoidaan, moottori pysyy myös puhtaampana. Puhdas polttoaine minimoi nokijäämät ja karstan moottorin osissa, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin. Moottori on helpompi käynnistää ja lisäksi polttoaine kestää pitkäaikaisvarastointia.

Aine Arvo Aspen Arvo EN228 (95 asemalta) Huomautukset
RON 94 >95 Ehkäisee nakutusta matalilla kierroksilla.
MON 92 >85 Ehkäisee nakutusta korkeilla kierroksilla.
Höyrynpaine (kPa) 55-65 45-95 Korkea höyrynpaine tuottaa enemmän
bensiinihuuruja ja käyntiongelmia kuumana.
Paikallisia poikkeuksia voi ilmetä.
Rikki (ppm) <3 <10 Erittäin haitallista ympäristölle ja terveydelle.
Edistää muun muassa vesistöjen happamoitumista.

Aromaattiset

hiilivetyyhdisteet (til-%)

<0,5 <35 Erittäin haitallista ympäristölle ja terveydelle. Voi aiheuttaa hermovaurioita, päänsärkyä ja pahoinvointia.

Bentseenipitoisuus

(til-%)

<0,03 <1 Bentseeni on bensiinin sisältämistä aromaattisista hiilivedyistä vaarallisin. Voi aiheuttaa verisyövän (leukemia)

Olefiinipitoisuus

(til-%)

<0,3 <18 Erittäin haitallista ympäristölle ja terveydelle,
aiheuttaa käyntiongelmia ja heikentää säilyvyyttä

Etanolipitoisuus

(til-%)

0 <10 Sitoo kosteutta, mikä voi aiheuttaa moottoririkon.

Hapettumisvakaus

(min)

>11340 >360 Bensiinin reaktiivisuutta hapen kanssa korkeissa lämpötiloissa kuvaava mitta. Pieni arvo tarkoittaa, että bensiini ikääntyy nopeammin.