HUSQVARNA 550 XP MARK II exploded

Uusi Husqvarna 550 XP®/550 XP®G  Mark II ja 545/545G Mark II

Uusi Husqvarna 550 XP®/ 550 XP®G Mark II ja 545 / 545G Mark II ovat moottorisahoja edeltäjäänsä parempia. Tehokas ja nopea. Näillä koneilla saat työn tehtyä nopeammin kuin koskaan ennen. Husqvarna 550 XP® Mark II- ja 545 Mark II -moottorisahojen leikkuuteho on vertaansa vailla tässä kokoluokassa.  Sahat ovat helppokäynnisteisiä, ja ovat aina valmiita sinua varten.

Erilaisiin tehtäviin tarvitaan erilaiset työkalut. Erilaisissa sahaustöissä tarvitaan eri määrä tehoa, kiihtyvyyttä ja joustavuutta. Uuden 545 Mark II:n ja 550 XP® Mark II:n yhdistelmällä pääset lähemmäksi haluttua tulosta.

545 Mark II on täydellinen valinta yleisiin metsätöihin ja maassa tehtäviin töihin. Optimaalisen leikkuutehon ja hallittavuuden ansiosta se on erinomainen valinta osa-aikaiseen ammattikäyttöön.

Mark II sahoissa on voimaa ja suorituskykyä riittävästi. Toiseen parhaaseen kilpailijaan verrattuna 550 XP® Mark II antaa paremman leikkuutehon. Tämä merkitsee yleisen tehokkuuden huomattavaa kasvua. Lyhyesti sanottuna voit sahata enemmän lyhyessä ajassa.

Mark II 50 cc-moottorisahat on suunniteltu samalla tavalla kuin Husqvarna 572 XP, jotta se pystyy käsittelemään kaikki tilanteet. Uuden ammattitason ilmansuodattimen suunnittelu, tehostettu Air Injection ™ -tekniikka ja uusi AutoTune ™ -versio tarjoavat luotettavan käyttöajan. Upouusi äänenvaimennin, tehokkaampi sytytysmoduuli ja uusi sylinterin ja kaasuttimen muotoilu parantavat jäähdytystä ja tuovat lisää tehoa.

 

HUSQVARNA 550 XP MARK II3

Husqvarna 550 XP® Mark II / 550 XP®G Mark II

HUSQVARNA 545 MARK II2

Husqvarna 545 Mark II / 545G Mark II

Sylinteritilavuus: 50,1 cm³

Sylinteritilavuus: 50,1 cm³

Teho: 3,0 kW

Teho: 2,7 kW

Ketjunopeus 133 % Maksimaalisessa moottoritehossa: 26,1 m/s

Ketjunopeus 133 % Maksimaalisessa mottoritehossa: 25,4 m/s

Paino (ilman terävarustusta): 5,3/5,5 kg

Paino(ilman terävarustusta): 5,3/5,5 kg

 

Tarkat kaadot

Tarkkaa kaatamista

 

Käynnistysmoottorikotelon selkeät, värilliset kaatomerkit parantavat kaadon tarkkuutta, auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tarkkuuden, joka antaa tarkat kaadot. Kaatomerkki on upotettu muoviin ja kestää sahan koko käyttöiän.

Lisääntynyt jäähdytysteho

Parannettu jaahdytysteho

Sylinterijäähdytys on tullut vieläkin paremmaksi moottorin kautta tapahtuvan optimoidun ilmavirran ansiosta.

Erinomainen ilmansuodattimen rakenne

Erinomainen ilmansuodattimen muotoilu

Uuden suodatinsuunnittelun kapasiteetti on korkeampi ja Air Injection ™ -päivitys. Se tarjoaa erittäin hyvän suodatuksen, joka varmistaa, että saha kestää pitkään ja toimii kaikissa tilanteissa. Ilmansuodatin on helppo asentaa.Parannettu käynnistyskyky

Parannettu kaynnistys

Lämpösuoja on myös parantunut, sillä se on erinomaisesti tiivistetty sylinterin alueelle mahdollisimman pienelle lämmön vuodolle, jolloin kaasuttimen alue pidetään viileänä. Tämä auttaa parantamaan käynnistyskykyä lämpimissä olosuhteissa.

Erinomainen ohjattavuus ulkoisella kytkimellä

Ulkopuolinen kytkin takaa erinomaisen hallittavuuden

Ulkopuolella oleva kytkin on sijoitettu lähemmäksi painopistettä. Tämä tarkoittaa, että massa jakautuu paremmin ja että tuotetaan vähemmän kineettistä energiaa, mikä antaa erinomaisen ohjattavuuden.