Husqvarna imuri2

Uutuus! Husqvarna Wet & Dry!

Uutuus! Husqvarna Wet & Dry

Husqvarnan uuden märkä- ja kuivaimurit ovat vankkoja, tehokkaita ja kestäviä koneita, joilla erilaisen lian, pölyn, roiskeiden ja roskien puhdastiminen onnistuu helposti. Vaikuttava suorituskyky, intuitiiviset hallintalaitteet, monipuolisuus ja kattava lisävarustevalikoima sekä älykäs säilytys ja helppo kuljetus varmistavat tuotteiden soveltuvuuden haastavaan päivittäiseen siivoukseen ja erityisiin käyttökohteisiin esimerkiksi sähkötyökalujen kanssa.

Aina, sama teho

Kaikki Husqvarnan märkä- ja kuivaimurit toimivat erinomaisen tehokkaasti jokaisella käyttökerralla. Vankka rakenne ja tehokas turbiini varmistavat tehokkuuden ja kestävyyden kerta toisensa jälkeen.

Pestävä PET-suodatin

Suodattimen käyttöikä on erittäin pitkä, mikä tarkoittaa pienempiä huoltokustannuksia. Samaa erittäin tehokasta suodatinta käytetään sekä märkä- että kuivakäytössä.

Tarvikkeiden säilytystila

Kaikilla vakio-osilla, kuten letkulla, virtajohdolla ja suuttimilla, on oma säilytystilansa imurissa. Säilytys vie vähemmän tilaa ja tarvikkeet pysyvät tallessa.

Puhallustoiminto

Ilmanpoistoaukossa on letkun tuloliitäntä. Kun siihen liitetään imuletku, konetta voi käyttää puhaltimena kapeiden tilojen puhdistamisessa tai lehtien ja muun roskan kasaamisessa.