Moottorisahat

Tehokas moottorisaha on metsän tärkein työkalu, oli se sitten mökille, kotia tai kovaan ammattikäyttöön. Husqvarna moottorisaha takaa luotettavan metsuri kokemuksen kaikkiin tarpeisiin.

Kevyt ketjusaha antaa liikkuvuutta ja mukavuutta kaikkiin pihan töihin, oli se sitten akkusaha tai polttoainesaha. Sähkösaha sopii parhaiten kevyeen käyttöön ja ilman pakokaasuja voi vaikka sahata sisätiloissa, akkumoottorisaha on hiljainen sekä hajuton ja mukavuutta voi lisätä hankkimalla vara-akku mukaan työmaalle tai käytönaikana lataukseen.

Kun olet löytänyt omiin tarpeisiisi sopivan moottorisahan, toimitamme sen teille käyttövalmiina ja testattuna ammattitaidolla, samalla kannattaa hankkia metsurin housut, takki, saappaat ja kypärä sahan turvalliseen käyttöön. Koneen eliniässä kannattaa ottaa huomioon laadukas moottorisahan huolto sekä polttoaine ja voitelu. Varastostamme nopealla toimitusajalla kaikki Husqvarna varaosat, olit sitten huoltamassa tai korjaamassa sahaasi meiltä löytyy moottorisahan teräketju, sytytystulppa ja ilmansuodatin sekä laaja valikoima varaosia. Mikäli mietit mikä on hyvä moottorisaha voit kysyä chatissa tai soittaa asiantuntijalle!

Löydät valikoimastamme Husqvarna ja Cramer moottorisahoja.

120 Tuotteet
/5