Logosol Tukkivannesaha laitos B1001 Hydrauli, Polttomoottori 23hv

Tuotekoodi: 8300-000-0038
Logosolin täyshydraulinen B1001 Hydraulic on aivan fantastinen saha, jonka avulla voit hallita koko sahausprosessia ohjausyksiköstä. Sahaaminen ei ole vain tehokasta, vaan se myös estää rungon kulumia.

Voit nostaa tukit vaivattomasti maasta ja kääntää ne oikeaan asentoon. Mahdollista käsitellä helposti jopa 2 000 kg painavia tukkeja - upeaa! Viisas valinta niille, jotka haluavat ensiluokkaisen sahan ja jota on ilo käyttää!
31372,00 €
Tilaustuote
Kuvaus

B1001 Hydraulicin edut:

✔ Voit kuormata, asettaa, lukita ja pyörittää puut täysin hydraulisesti.

✔ Ohjaa sahausta ohjausyksiköstä ja vältät raskaan nostelun.

✔ Järjestelmän ohjausyksikkö edistää optimaalista ergonomiaa ja hyvää näkyvyyttä sahattaessa, sillä se on säädettävissä sekä pysty- että vaakasuunnassa.

✔ Voit ostaa täydellisen sahalaitoksen sisältäen hydrauliikan tai ostaa hydrauliikan myöhemmin.


Sisältyy Hydrauliciin

Ohjausyksikkö ja hydrauliyksikkö
Kääntyvä paneeli, joka on säädettävissä pysty- ja vaakasuunnassa helpottaa valvontaa lastauksen ja sahauksen aikana. Täysin valmis integroitavaksi Smart Setin kanssa, joten voit ohjata kaikkea samasta paneelista.

Latvan nostimet
Asettaaksesi sahan leikkaamaan tukin sydämen suuntaiseksi ja saadaksesi suoran leikkausjäljen tukin syiden mukaisesti hyödyn maksimoimiseksi. Lisäksi siinä on tehokkaat tukkirullat, jotta voit asettaa tukin sahalaitokseen pitkittäin.

Tukin käännin
Moottoroitu sahalaitainenketju pyörittää puun parhaaseenasentoon optimaalisen sahan hyötysuhteen saavuttamiseksi.

Tukkituet
300 mm korkeita tukkitukia ohjataan helposti ohjausyksiköstä. Ne on kytketty mekaanisesti, jonka etuna on, että ne asettuvat aina samalle korkeudelle.

Tukkikiinnike
Hydraulisesti ohjattu varsi, joka työntää puut tukkitukea vasten. Se voi myös kääntää tukkeja tai pölkkyjä.

Lisävarusteet B1001 Hydraulicille
Tukin siirrin
Kaksi tehokasta vartta, jotka nostavat puut maasta ylös sahausalustalle.

Perävaunusarja tukijaloilla
Tee hydraulisahastasi siirrettävä. Tulossa vuonna 2022.


Hydrauliikka on suunniteltu painaville tukeille aina 2 000 kg asti, eli samankokoisille tukeille, joita vannesahalla pystytään käsittelemään.

Käyttäjäystävällinen muotoilu ja integroidut toiminnot. Vakaa ja tyylikäs saha!

Ruotsalainen vannesaha ruotsalaista teräksestä ja jonka jokainen yksityiskohta on valmistettu laadukkaasti. Materiaali- ja komponenttivalinnat, joita käytetään tavallisesti vain teollisuuskoneissa.

Muista, että tällä koneella on pitkä käyttöikä. Olennaisten komponenttien teollisen laadun ja kestävien materiaalien ansiosta huollontarve on vähäinen.


Helppo sahauskorkeuden säätö

B1001 Hydraulicin vannesaha on todella helppokäyttöinen ja sen ominaisuudet kestävät vertailun muihin saman luokan sahalaitoksiin. Suuri etu on sahan korkeudensäätö, joka on kiinteissä mitoissa. Sen avulla saat aina varmistettua, että voit sahata puutavaran haluamiin mittoihin. Yksi kierros korkeudensäätö kammesta vastaa tuuman paksuutta, yksi askel korkeudensäätöasteikolla vastaa sahausuran paksuutta. Mitta asteikko on varustettu Last Cut indikaattorilla, joka näyttää edellisen sahauspaksuuden ja toimi siis sen avulla referenssinä seuraavaa sahausta varten. Työskentely on nopeaa ja helppoa, saat myös aina täydellisen tuloksen sahauksille.

Kunnon tukin puristimet

Tukin kiinnitykseen käytettävissä vahvarakenteisissa tukinpuristimissa on kunnon kahva, jonka avulla tukki saadaan pidettyä paikoillaan, rikkomatta kuitenkaan puun pintaa. Puristin pitää tukin aina paikoillaan, niin ensimmäisen sahauksen aikana, kuin myös viimeisen laudan sahauksessakin.

Luotettava kiskon rakenne

Logosol B1001 Hydraulicin vannesahan vakiomallilla sahaat jo oikein suuria tukkeja, 4800mm pitkiä ja 1001mm paksuja halkaisijaltaan. Jos haluat sahata pidempiä tukkeja voi sahalaitoksen kiskoja jatkaa helposti tarpeen mukaan. Sahalaitoksen vahvat kiskot ja tukkipedit ovat valmistettu niin, että sahan voi asentaa suoraa maan päälle, tai sahaa varten valmistetulle trailerille. Kiskon putkirakenne optimoi kiskojen vääntöjäykkyyden, mutta on kuitenkin kevyt ja kestävä suurempienkin tukkien painon alla.

Vannepyörät

Kevytmetalliset vannepyörät sisältävät myös siivekkeet, jotka jäädyttävät vannesahan terää ja toimivat ilmajarruna. Siivekkeiden avulla saadaan myös vahvempi ilmankierto teräsuojuksen sisäpuolelle, joka auttaa huomattavasti purun poistoon. Sen avulla esimerkiksi huollot ja terän vaihto sujuu huomattavasti helpommin.

Voima lisää tulosta

Sahan vahvojen moottoreiden avulla saat sahalaitokseen lisää tuottavuutta. Moottorivaihtoehtoina 23hv japanilaisvalmisteinen bensiinimoottori joka on moottorin ammattilaismalli, joka kestää kovia olosuhteita tai 12kW sähkömoottori joka on todella tehokas myös suurempien tukkien sahaukseen.

Myös Logosolin hirsijyrsin, LM410, sopii sahalaitoksen kiskoille. Jyrsin on saatavilla sähkö tai bensiinimoottorilla. Kutterin leveys 410mm, jonka avulla on mahdollista jyrsiä/höylätä isompiakin hirsiä rakennuksiin.

Jatkosten ja muiden lisävarusteiden avulla voit päivittää vannesahaasi toimintaasi varten sopivaksi.

Valmis toimintaa varten
Logosol B1001 Hydraulicin tukkivannesaha on kaikin puolin täydellinen ratkaisu, jos haluat sahata vannesahalla tukkeja. Vannesaha toimitetaan osittain ennalta asennettuna ja toimituksen yhteydessä tulee täydellinen ohjekirja loppuasennukseen. Kiskojen asennuksen jälkeen sahakelkka voidaan nostaa kiskoille sen loppuasennusta ja säätöjä varten, joten pääset nopeasti sahaamaan sahan toimituksen jälkeen.

Sahan toimituksen mukana tulee vannesahan terä, säädettävät jalat kiskoille, kaksi tukin puristinta, tukin tuet, vesijäähdytys terälle, säädettävä teräohjuri ja tietenkin 2 vuoden takuu.