Logosol Tukkivannesaha laitos B1001 27 hv bensiinimoottori sähkökäynnistys

Tuotekoodi: 8300-000-0045
B1001 on Logosolin suurin vannesahalaitos. Malli on valmistettu Ruotsissa ja tarjoaa uraauurtavan rakenteen. Sahalaitoksessa voidaan käsitellä halkaisijaltaan jopa 100 cm tukkeja. Sahapään ainutlaatuisen säädön avulla sahaat helposti haluamasi mittaiset laudat, yhtä tarkasti joka kerta.

Logosol B1001 on erittäin vakaa tukkivannesaha, joka tarjoaa mahtavan kapasiteetin. Vahva sahakelkka on suunniteltu selviytymään helposti niiden järeiden tukkien painosta, jota sahalaitoksessa voidaan käsitellä
14632,00 €
Tilaustuote
Kuvaus

Helppo sahauskorkeuden säätö
B1001 vannesaha on todella helppokäyttöinen ja sen ominaisuudet kestävät vertailun muihin saman luokan sahalaitoksiin. Suuri etu on sahan korkeudensäätö, joka on kiinteissä mitoissa. Sen avulla saat aina varmistettua, että voit sahata puutavaran haluamiin mittoihin. Yksi kierros korkeudensäätö kammesta vastaa tuuman paksuutta, yksi askel korkeudensäätöasteikolla vastaa sahausuran paksuutta. Mitta asteikko on varustettu Last Cut indikaattorilla, joka näyttää edellisen sahauspaksuuden ja toimi siis sen avulla referenssinä seuraavaa sahausta varten. Työskentely on nopeaa ja helppoa, saat myös aina täydellisen tuloksen sahauksille.

Kunnon tukin puristimet
Tukin kiinnitykseen käytettävissä vahvarakenteisissa tukinpuristimissa on kunnon kahva, jonka avulla tukki saadaan pidettyä paikoillaan, rikkomatta kuitenkaan puun pintaa. Puristin pitää tukin aina paikoillaan, niin ensimmäisen sahauksen aikana, kuin myös viimeisen laudan sahauksessakin.

Luotettava kiskon rakenne
Logosol B1001 vannesahan vakiomallilla sahaat jo oikein suuria tukkeja, 4800mm pitkiä ja 1001mm paksuja halkaisijaltaan. Jos haluat sahata pidempiä tukkeja voi sahalaitoksen kiskoja jatkaa helposti tarpeen mukaan. Sahalaitoksen vahvat kiskot ja tukkipedit ovat valmistettu niin, että sahan voi asentaa suoraa maan päälle, tai sahaa varten valmistetulle trailerille. Kiskon putkirakenne optimoi kiskojen vääntöjäykkyyden, mutta on kuitenkin kevyt ja kestävä suurempienkin tukkien painon alla.

Vannepyörät
Kevytmetalliset vannepyörät sisältävät myös siivekkeet, jotka jäädyttävät vannesahan terää ja toimivat ilmajarruna. Siivekkeiden avulla saadaan myös vahvempi ilmankierto teräsuojuksen sisäpuolelle, joka auttaa huomattavasti purun poistoon. Sen avulla esimerkiksi huollot ja terän vaihto sujuu huomattavasti helpommin.

Voima lisää tulosta
Sahan vahvojen moottoreiden avulla saat sahalaitokseen lisää tuottavuutta. Moottorivaihtoehtoina 23hv japanilaisvalmisteinen bensiinimoottori joka on moottorin ammattilaismalli, joka kestää kovia olosuhteita tai 12kW sähkömoottori joka on todella tehokas myös suurempien tukkien sahaukseen.

Myös Logosolin hirsijyrsin, LM410, sopii sahalaitoksen kiskoille. Jyrsin on saatavilla sähkö tai bensiinimoottorilla. Kutterin leveys 410mm, jonka avulla on mahdollista jyrsiä/höylätä isompiakin hirsiä rakennuksiin.

Jatkosten ja muiden lisävarusteiden avulla voit päivittää vannesahaasi toimintaasi varten sopivaksi.

Valmis automaattisille lisälaitteille
Logosol Smart Set ja Smart Log Handling on täysin uusi tapa ohjata sahalaitoksen sahausta tässä hintaluokassa. Tarkkuus on jopa millimetrin sadasosia.

Ensimmäinen vaihe on automaattinen syöttö ja sahauspään korkeuden säätö. Tämän jälkeen voit koota sahalaitokseen haluamasi tukinkäsittelytoiminnot.

Logosol on kehittänyt järjestelmää viimeisen kahden vuoden ajan alusta asti, jotta sahaaminen olisi entistäkin tehokkaampaa ja helpompaa asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Valmis toimintaa varten
Logosol B1001 tukkivannesaha on kaikin puolin täydellinen ratkaisu, jos haluat sahata vannesahalla tukkeja. Vannesaha toimitetaan osittain ennalta asennettuna ja toimituksen yhteydessä tulee täydellinen ohjekirja loppuasennukseen. Kiskojen asennuksen jälkeen sahakelkka voidaan nostaa kiskoille sen loppuasennusta ja säätöjä varten, joten pääset nopeasti sahaamaan sahan toimituksen jälkeen.

Sahan toimituksen mukana tulee vannesahan terä, säädettävät jalat kiskoille, kaksi tukin puristinta, tukin tuet, vesijäähdytys terälle, säädettävä teräohjuri ja tietenkin 2 vuoden takuu.

 

Edut
✔ Vankka ja harkittu. Vakaa rakenne antaa loistavan sahaustuloksen.

✔ Vahvat moottorivaihtoehdot, 23hv bensiinimoottori tai 12kW sähkömoottori.

✔ Sahakelkka valmiiksi asennettu, tukijalat sisältyvät toimitukseen.

✔ Asteikon Last Cut -osoitin muistaa viimeisen sahausraon ja tarjoaa selkeän osoituksen ennen seuraavaa sahausta.

✔ Vakiopituus 4,8 metriä, jatkettavissa tarpeen mukaan

✔ Kaksi tukinpidintä pitää tukkia suurella voimalla sitä vaurioittamatta. Suuret kahvat ja vankka rakenne. Ne pitävät puun paikallaan yhtä hyvin ensimmäisellä sahauksella kuin viimeisen ohuen laudan sahauksessa.

✔ Valmistettu ruotsissa, sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

✔ Kevytmetalliset hihnapyörät ovat samalla puhaltimen siipipyörät, ja ne jäähdyttävät sahanterää ja toimivat ilmajarrun tavoin. Ne puhaltavat lisäksi purun pois sahauskohdasta ja pitävät sahapään puhtaana ja siistinä. Tämä on suuri etu terän vaihdon ja huollon yhteydessä.

✔ Tukeva ja tarkka terän ohjuri, jollaisia useimmiten löytää vain isommista ja kalliimmista sahalaitoksista.

✔ Sahalaitoksessa on useita patentoituja ratkaisuja ja mallisuojia.

✔ Sahalaitoksen tarvikkeita kehitetään jatkuvasti, joten lisää käteviä tarvikkeita on luvassa tulevina vuosina.