Mönkijät

Mönkijät (ATV) ja Koppimönkijät (UTV)

Polaris ja Honda mönkijät (ATV eli All Terrain Wehicle)  - Tehokkaat, luotettavat ja hauskuutta täynnä! Etsitkö korkealaatuista maastoajoneuvoa? Polaris ja Honda tarjoavat juuri sitä!

Polaris trakorimönkijä

Polariksen monipuolinen traktorimönkijät on suunniteltu selviytymään kaikenlaisista tehtävistä. Se ei ainoastaan hoida hommaa moitteetta, vaan se tarjoaa myös unohtumattomia hetkiä vapaa-ajallasi. Olipa kyseessä sitten metsäreitti tai haastava maasto, voit luottaa Polarikseen joka tilanteessa.

Yksi Polaris mönkijöiden hyvistä puolista on matala polttoainekulutus. Polariksesta löytyy myöskin traktoriksi rekisteröityjä kahden tai kolmen hengen 40 km/h, 60 km/h sekä 80 km/h traktorimönkijä malleja.

Honda maasto ja traktorimönkijä

Hondalla puolestaan saat työkaverin, johon voi aina luottaa. Se tarjoaa markkinoiden parhaimman laadun ja toimii kuin hyvinöljytty kone - aivan kuten sinunkin tulisi voida luottaa työkaluihisi. Honda on suunniteltu tekemään työstämisen helpoksi ja tehokkaaksi. Honda mönkijät eroavat muista merkeistä omalla manuaalivaihteistollaan sekä jäykällä taka-akselilla.

Honda traktorimönkijät ovat rekisteröity 2 hengelle sekä 60 km/h tai maastoajoneuvona, jota ei ole lainkaan rajoitettu.

Olipa valintasi sitten Polaris tai Honda?

 

Meiltä löytyy myös huolto- ja varaosat mönkijöihin.

38 Tuotteet
/2