Logosol Tukkivannesaha laitos B751 18 hv,sähköstartti

Tuotekoodi: 8200-000-0045
Ruotsalainen vannesaha sahaa parhaiten luokassaan

Logosol B751 sahan vakio sahauspituus on 4,8 metriä. Sahalaitoksella pärjää myös isompienkin tukkien sahauksessa, jopa 75 cm halkaisijaltaan paksuja. Kiinteän mitta-asteikon avulla voit helposti sahata haluamasi paksuista puutavaraa, helposti ja nopeasti joka kerralla. Saat siis todella tukevan ja erittäin toimintavarman vannesahan joka sahaa parhaiten luokassaan.

Myytyään Norwoodin ja muiden valmistajien vannesahoja monia vuosia, otti Logosol seuraavan askeleen ja päästää markkinoille oman itse kehitetyn vannesahan jossa käyttäjäystävällisyys ja tuotanto on ollut tärkeitä avainsanoja tuotetta kehittäessä. Logosoliin oma tukkivannesaha on ruotsissa valmistettu ja sisältää monia tukevia ja huolella ajateltuja ratkaisuja helpottamaan työskentelyä. Sahan muotoilu on nerokas ja sisältää myös markkinoiden parhaimman manuaalisen korkeuden säädön sahauskorkeudelle.
10155,60 €
Tilaustuote
Kuvaus

Sahaus kiinteillä mitoilla

Sahaan on yhdistetty sekä vanhoja hyväksi todettuja toimintoja, sekä uusia innovatiivisia ratkaisuja. Sahapään korkeudensäätö on kiinteillä mitoilla jonka avulla saa sahamateriaalin korkeuden säädettyä aina nopeasti ja varmasti oikeisiin mittoihin. Tämä yksinkertaistettu korkeudensäätö on selvä perinne Solosahan korkeudensäädöstä. Yksi täysi kierros veivistä on aina 1 tuuma ja yksi askel korkeuden säädöissä vastaa terän sahausuraa.

Mitta-asteikossa on myös Last Cut indikaattori jonka avulla helposti näet viimeisen sahaus paksuuden joka myös voi toimia muistutuksena korkeudesta seuraavaa sahausta varten. Sahan käyttäjän on siis helpompi valmistaa mittatarkkaa puutavaraa joka sahauksella. Sahan kanssa työskentely on nopeaa ja mukavaa, lopputuloksena saat täydellisen sahaustuloksen.

 

Vankka rakenne

Logosol B751 on luotettava ja todella tukeva tukkivannesaha jota on helppo käyttää. Kaksi fiksua tukinpuristinta ja vastatukea pitää tukin aina paikoillaan suurella voimalla, rikkomatta kuitenkaan puuta. Puun lukitus on aina yhtä hyvä, oli sitten kyseessä sahaamaton tukki, tai viimeistä ohutta lautaa sahatessa.

Sahakelkan harkittu rakenne takaa tärinättömän ja tarkan sahauksen. Sahan kiskot ja tukkipedit ovat mitoitettu suurille tukeille ja suunniteltu niin, että sahan voi asentaa suoraa maan tasalle. Vannepyöriin on lisätty siivekkeet, joitten avulla purut saadaan paremmin puhallettua ulos sahasta ja myös työympäristöstä.

 

Useampia moottorivaihtoehtoja

Me tarjoamme sahaan kiinnostavia moottorivaihtoehtoja, pienistä ekonomisista moottoreista suurempiin tehokkaampiin vaihtoehtoihin. Bensiinimoottori on tehoiltaan 13hv, ja vaihtoehtona sille löytyy kaksi sähkömoottoria, 4kW ja 8kW.n tehoilla. Sähkömoottorit ovat korkeatehoisia ja itse sahausteho on huomattavasti suurempi sahatessa. Jos sähkömoottorien tehot lasketaan hevosvoimissa, on sähkömoottoreiden tehot 9,5 hv ja 20hv. 8kW.n sähkömoottorilla voi B751 vannesaha kilpailla huomattavasti suurempien ja kalliimpien sahalaitostenkin kanssa.

Myös hirsijyrsin LM410 sopii vannesahan kiskoille, joko bensiini tai sähkömoottorilla. Jyrsimen kutteri on 410mm leveä jonka avulla voi siis jyrsiä 16 tuumaisista palkeista hirsiä. Jatkosten, purunkäsittelytarvikkeiden ja muitten hyödyllisten lisävarusteiden avulla voit muokata B751 vannesahan juuri tarpeisiisi sopivaksi.

 

Valmiina käyttöön

Logosol B751 on todella hyvä vaihtoehto sinulle, joka mieluummin sahaat vannesahalla kuin ketjulla. Vannesaha toimitetaan perille osittain valmiiksi asennettuna täydellisen ohjekirjan kanssa. Toimituksen jälkeen sahan kiskot, moottori ja työntökahva ovat asennusta vaille, heti sen jälkeen saha on käyttövalmiina. Pääset siis nopeasti sahan toimituksen jälkeen tuottamaan sahattua puutavaraa. Sahan vakiovarustuksiin kuuluu toimituksen yhteydessä vannesahan terä, säädettävät tukijalat, tukin epäkesko puristin ja sen vastatuet, vesijäähdytys terälle ja säädettävä teräohjain. Tietenkin sahassa on 2 vuoden takuu.

Edut

✔ Valmiiksi asennettu sahakelkka ja helppo asennus, tukijalat kiskoille sisältyvä

✔ Tukeva ja kestävä. Sahan tukevan rakenteen avulla saat laadukkaan sahaustuloksen.

✔ Valmistettu Ruotsissa, kestää vuodenaikojen vaihtelut.

✔ Nopea ja tarkka korkeuden asetus, sahapään säätö kiinteissä mitoissa. Yksi kierros korkeudensäätö veivistä on aina 1 tuuma, yksi askel lisäksi korkeuden säädöissä sahausuralle.

✔ Last Cut toiminnan avulla mitta-asteikossa näet helposti viimeisen sahauspaksuuden joka myös voi toimia muistutuksena korkeudesta seuraavaa sahausta varten

✔ Tukin epäkesko puristimen avulla tukin saa aina pysymään paikallaan, toimii yhtä hyvin isojen tukkien kuin ohuiden lankkujen kiinnittämiseen sahatessa.

✔ Sahan ja työpaikan puhtaanapito. Vannepyöriin asennetut siivekkeet puhaltavat purut ulos sahasta ja pitävät sen näin aina puhtaana. Helpottaa teränvaihdossa ja huollon yhteydessä.

✔ Tarkka teränohjain joista usein löytyy vain isommista ja kalliimmista sahalaitoksista.

✔ Bensiinimoottorilla varustetussa sahassa tehokas keskipakokytkin joka avulla moottorin tehoja saadaan paremmin hyödynnettyä.