Logosol F2+ Ketjusahalaitos (5 m) + ES5 sähkösaha, manuaalinen etäsyöttö

Tuotekoodi: 4530-777-8005
Nyt voimme esitellä uuden, isomman version maailman parhaasta ketjusahalaitoksesta. F2+ on F2 sahalaitos steroideilla. Tämä sahalaitos on vahvempi ja painavampi ja vastaa niitten asiakkaiden toiveisiin, jotka haluavat todella vankan sahalaitoksen suurempien tukkien sahaukseen. Kaikki tarpeelliset osat tässä sahalaitoksessa on ylimitoitettu, niin että suurempienkaan tukkien paino ei koidu ongelmaksi. Vaikkakin F2+ on isompi ja hieman painavampi kuin F2 sahalaitos, on sitä ehkä vielä helpompi käsitellä. Uusien palkin kiinnikkeiden avulla voit poistaa palkin täysin asennettuna tukkipetien päältä, ilman että palkin säädöt muuttuisivat. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa varastoida, siirtää ja asentaa sahalaitosta ylisuurien tukkien sahaukseen!
6568,28 €
Tilaustuote
Kuvaus

Useilla moottorivaihtoehdoilla
Kevytpainoisen sahakelkan ja 4 metrisen palkin muotoilu tekee sahalaitoksesta todella monipuolisen ja helppokäyttöisen. Sahakelkka liukuu kevyesti palkin päällä sahatessa ja kelkka on helppo asentaa ja poistaa sahausta varten. Stihlin MS661 on sopiva moottorisaha F2+ ketjusahalaitokselle. Tehokkaalla MS880 sahalla sahaus on vielä nopeampaa.

Sahalaitoksen kiinteään asennuksen voit valita jonkin Logosolin tehokkaista sähkösahoista automaatti syöttölaitteella, sen avulla lisäät sahauskapasiteettia. Sahalaitokseen voidaan myös asentaa hirsijyrsin, joko sähkömoottorilla tai moottorisahaan asennettava malli.

Sopii kaikille puulajeille
Logosol F2+ sahalaitoksella voit sahata kaikkia puulajeja, kovasta tammesta ja muista jalopuista tavallisiin havupuihin ja myös pihapuita, esimerkiksi omenapuuta. Sahaustulos on mittatarkkaa ja ketjusahauksen jälki on erittäin tasainen, joka on helppo viimeistellä tarpeen mukaan. Sahanpuru poistuu ketjun mukana sahatessa. Sahatun materiaalin pinta on siis puhdas ja puruton kun olet sahannut valmiiksi.

F2+ sahalaitoksella on täydellinen sahalaitos sinulle, jos haluat sahata itse omat puutavarat. Sahalaitoksen voi helposti sekä asentaa käyttöä varten, kun myös purkaa kuljetusta tai säilytystä varten. Saat monipuolisen työkalun, joka sisältää kaikki toiminnat joita tarvitset saadaksesi hyvän tuloksen työllesi. Sahalaitos voidaan asentaa kaksi metriä tukkihyllyjen välissä pidemmille tukeille vaihtoehtoisesti metrin etäisyydellä toisistaan pienemmille puille, kuten esimerkiksi hedelmäpuille.

Huoltovapaa ja kevyt sahalaitos
Logosol F2+ on valmistettu vahvasta eloksoidusta alumiinista, materiaali jolla on paljon hyviä ominaisuuksia. Saat täysin huoltovapaan kevytsahalaitoksen joka ei koskaan ruostu ja joka kestää jopa tuhannen kilon painoisen tukin. Voit sahata 3,8 metriä vakiomittaisella sahalaitoksella, mutta jos haluat sahata pidempiä tukkeja voi sahalaitosta jatkaa kuinka pitkäksi tahansa. Jatkokset löytyvät puolen metrin ja metrin pituisina osina ja useampia tukkipetejä voi asentaa pidempien tai painavampien tukkien sahausta varten. Niitten avulla saa tukin pituuden ja painon jaettua, niin että jokainen sahauskerta on varmasti mittatarkkaa. Jatkosten lisäksi voi sahalaitosta päivittää monilla muilla tarvikkeilla.

Edut
✔ Sahakelkka joka liukuu helposti palkin päällä, helppo asentaa ja poistaa palkin päältä. Lisävarusteet, kuten veivisyöttö, laipan kärkituki ja vesijäähdytys ovat helposti jälkeenpäin asennettavissa

✔ Sahapalkki voidaan irrottaa tukkipedeistä ilman että palkin säädöt muutuvat.

✔ Järkevän muotoilun ansiosta kaikki työvaiheet ovat hyvässä työasennossa.

✔ Suositellun tukin maksimaalinen halkaisija on nyt 70 cm.

✔ Suuremmat tukinnostolaitteet joissa 50% suurempi kapasiteetti.

✔ Suurempi etäisyys tukijalkojen välillä lisää sahalaitoksen tukevuutta.

✔ Ylimääräinen palkki tukee sahalaitosta suurempien tukkien painoa varten.

✔ Voit asentaa ja purkaa sahalaitoksen nopeasti säilytystä tai kuljetusta varten.

✔ Isompi ja painavampi, mutta nopeasti purettavissa – vieläkin helposti siirrettävä sahalaitos.

✔ Kevytsahalaitos joka on nopea asentaa käyttöön. Sen purkaminen käy myös todella nopeasti ja helposti kuljetusta tai säilytystä varten.

✔ Sahalaitos on rakennettu metrin paloista jotka sopivat helposti tavallisen auton peräkonttiin kuljetusta varten.

✔ Todella kätevä työnnettävä sahakelkka liukupaloilla, rakennettu niin, että syöttöveivi ja laipan kärkiohjuri voidaan asentaa jälkeenpäin. Moottorisahat, sähkösahat, hirsijyrsin ja syöttölaitteet sopivat sahalaitokseen.

✔ Kulutusta kestävä ja likaa hylkivä pinta. Ruostumaton.

✔ Sahalaitosta voidaan pidentää ja muokata sopivaksi tarpeen mukaan.

✔ Helppokäyttöiset vinssit ja tukkihyllyt jotka yhdessä kestävät tonnin painon!

✔ Itselukittuva mitta-asteikko jossa kiinteät sahamitat takaavat puutavarallesi tarkat mitat.

✔ Lastaussuoja tarttuu tukkiin ja tukee sahalaitoksen tukkipetejä tukin lastauksen yhteydessä.

✔ Säädettävät jalat helpottavat sahalaitoksen asennusta epätasaisella alustalla.

✔ Vahvat lukitukset sahalaitoksen ja palkkien osien liitoksille helpottaa asennusta ja lisää sahalaitoksen tukevuutta.

✔ Käytännöllinen kantokahva. Keskiliitoksen alapuolelta löytyy vaaka-asennossa oleva, tukeva kahva, jonka avulla sahalaitoksen nostaminen ja siirtäminen on helppoa.

✔ Kaksi XL kulmatukea sisältyy.
Kuvia