Logosol CH3 Kolmikutterihöylä

Tuotekoodi: 7800-000-3000
Monikutterihöylä on seuraavan sukupolven höylä. Käyttäjä voi myös tilata omia profiileja tai jäljentää vanhoja profiileja, mikä voi olla arvokas ominaisuus, esimerkiksi vanhaa taloa remontoitaessa.
10912,00 €
Tilaustuote
Kuvaus

Logosol CH3 Monikutterihöylä on seuraavan sukupolven höylä

 

Logosol CH3 on seuraavan sukupolven höylä, jonka on kehittänyt ja valmistanut Logosol Härnösandissa, Ruotsissa. 25 vuoden kokemukseemme nojautuen, olemme suunnitelleet huippuluokan höylän, joka soveltuu suureen tuottavuuteen. Se soveltuu yhtä hyvin harrastelijoille kuin puusepän- ja rakennusalan yrityksien käyttöön. Vankan, kompaktin ja käyttäjäystävällisen muotoilunsa ansiosta se on erittäin edullinen. Omien listojen valmistaminen onkin kannattava puunjalostuksen osa-alue useimpien rakennusprojektien yhteydessä. Tämä kone on erittäin helppokäyttöinen ja helppo omistaa.

 

Valittavina on satoja vakioprofiileja tai suunnittele omat teräprofiilit

Logosolin teräluettelossa on satoja erilaisia terien vakioprofiileja. Käyttäjä voi myös tilata omia profiileja tai jäljentää vanhoja profiileja, mikä voi olla arvokas ominaisuus, esimerkiksi vanhaa taloa remontoitaessa.

Tämä on kone, jonka odotamme kiinnostavan monia asiakkaitamme. Se on edullinen, erittäin helppokäyttöinen, ja se on nopeasti otettavissa tuotantokäyttöön omien listojen ja paneelien valmistamiseen yrityksenne rakennusprojektien yhteydessä.

 

Tukevat, pintakäsitellyt konepöydät

Olemme korvanneet perinteiset valurautaiset pöydät paksuilla, laserleikatulla ja tarkasti koneistetuilla teräslevyllä, jotka ovat myös ruosteensuoja päällystetyt. Ne ovat painavampia ja sen vuoksi myös vakaampia kuin edelliset konepöydät. Lisäksi sekä kutterit että sivukuttereiden akselit ovat ruostumattomia, minkä ansiosta höylää voidaan käyttää lämmittämättömissä tiloissa ja lyhyempiä jaksoja jopa ulkona.

 

Säädettävä nopeus

Voit valita koneen syöttönopeudeksi 3 m/min tai 6 m/min. Hienompi pinta saadaan höylätessä hitaammalla nopeudella. Jos pinnan laatu on vähemmän tärkeä seikka, esimerkiksi rakennuspuuta tuotettaessa, kannattaa valita suurempi nopeus.