ajokortti

Kaksi- tai nelipyöräisen ajoneuvon ajamiseen on sinulla oltava oikean luokan ajokortti ajoneuvoluokasta riippuen.

IMG 20201123 135338 Bokeh1

Uudistunut Polaris Sportsman 570 AGRI Tänä vuonna saamme ihastella uutta 2021 mallia joka on kaiken puolin käytännöllisempi kuin edeltäjänsä.

POLARIS SPORTSMAN 570 SP 2021

Uudistunut Polaris Sportsman 570 SP Tänä vuonna saamme ihastella uutta 2021 mallia joka on kaiken puolin käytännöllisempi kuin edeltäjänsä.

Kone Nygard Facebook 1200x627px2

Kone Nygård Maskin muuttaa KivihakaanNyt muutamme uuteen liikkeeseen uudessa osoitteessa, Kvartsinkatu 2, 65300 Vaasa (Kivihaka) 03. 01.

HUSQVARNA 550 XP MARK II exploded

Uusi Husqvarna 550 XP®/550 XP®G  Mark II ja 545/545G Mark II Uusi Husqvarna 550 XP®/ 550 XP®G Mark II ja 545 / 545G Mark II ovat moottorisahoja edeltäjäänsä parempia.

Motorsagen startar inte

Moottorisaha ei käynnisty Jos Husqvarna tai Jonsered sahasi on vaikea käynnisteinen tai ei käy ollenkaan, täytyy sinun tarkistaa seuraavat asiat.

Husqvarna imuri2

Uutuus! Husqvarna Wet & Dry Husqvarnan uuden märkä- ja kuivaimurit ovat vankkoja, tehokkaita ja kestäviä koneita, joilla erilaisen lian, pölyn, roiskeiden ja roskien puhdastiminen onnistuu helposti.

Husqvarna moottorisaha huolto

Moottorisahan huolto   Aina ennen kuin käytät moottorisahaa Puhdista kone ulkopuolelta. Tarkasta, että kaasuliipasimen osat (liipasin ja varmistin) ovat turvallisessa käyttökunnossa. Puhdista ketjujarru ja tarkasta, että se toimii turvallisesti.

Husqvarna Pensasleikkuri Action

Pensasaidan leikkuu Syksy on täällä ja on aika leikata pensasaitaa vielä kerran. Lajista riippuen aitaa voidaan leikata eri ajankohtana. Yleensä pensasaidat ja kuusipuut leikataan syksyllä kun kasvu on loppunut.

HUSQVARNA PAINEPESURIT

Husqvarna-painepesurit Husqvarnan painepesurit soveltuvat erilaisten ulkotilojen tehokkaaseen puhdistamiseen. Suunnittelussa kiinnittäneet erityistä huomiota toiminnallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Husqvarna tuo nyt markkinoille neljä erilaista painepesurisarjaa, jossa kaikissa on vakiona mm. metallipumppu.