Om företaget

FÖR DIG SOM KRÄVER KVALITET OCH SERVICE!

Vårt företag strävar efter att ge dig som kund en helhetslösning. Vi hjälper dig med att hitta rätt maskin som uppfyller alla dina krav samt ger dig fullständig service från leverans till reparation på maskinen. Konceptet kallar vi ALLT UNDER SAMMA TAK. Det ger dig som kund säkerhet samt en garanti på att vi hjälper dig att hitta lösningar. Vårt produktkoncept är skog och trädgård, Inom detta område kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter för att få en lyckad dag i skogen eller trädgården. En produkt med hög kvalitet sparar både tid och pengar samt ger mer nöje till användaren. Från vårt sortiment kan ni välja bland märken som Husqvarna, Honda, Klippo, Hitachi, Briggs & Stratton, Kranman, Polaris, Clen och Trygg.

Vår personal ger expertråd!

Vår personal strävar efter att ge dig en bra service samt information på dina frågor så att det blir enkelt för dig att välja rätt produkt som motsvarar dina krav och målsättningar. Personalen är specialiserad samt utbildad på våra produkter. Eftersom marknaden förnyas varje år så uppdaterar vi även vår personal årligen genom att få utbildning på varje ny produkt.

Grundat redan på -50 talet 

Företaget grundades på ett tidigt 1950-tal av Sixten Nygård i Vörå. Verksamheten bestod då av försäljning och reparation av cyklar och motorcyklar. Verksamheten växte och i början av 1960-talet utökades sortimentet med motorsågar och gräsklippare. Motorsågar och gräsklippare blev ett koncept som företaget specialiserade sig på och som idag är en av våra främsta produkt kategorier.

Bred kunskap och rätt produktsortiment

I dagsläget har företaget vuxit och etablerat sig som ett konkurrenskraftigt företag till de som förutsätter kunnande och kvalitet. Vi försöker hela tiden växa som ett mer komplett företag med större kunnande inom det område som våra kunder kräver.