Ostoskori  

Ei tuotteita

Lähetys 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Hintoihin sisältyy alv

Kassalle

Kategoriat

Gardena Smart Sileno R100LiC

Gardena Smart Sileno R100LiC

Gardena Smart Sileno R100LiC

9673505-05

1 649,00 € sis. alv

GARDENA smart system tekee puutarhanhoidosta entistäkin helpompaa. Voit hallita kastelua ja nurmikon leikkuuta missä ikinä oletkin - kätevän älypuhelinsovelluksen kautta.


Mukavuus
Rentoudu ja jätä puutarhanhoito GARDENA smart system -järjestelmän huoleksi. Helppo asentaa, käyttää ja aikatauluttaa. Kaikki toiminnot hallittavissa
yhdellä älypuhelinsovelluksella. Älykäs puutarhanhoito on nyt sormiesi ulottuvilla.


Vapaus
Unohda työläs ruohon leikkaaminen. Unohda aikaa vievä kastelu. Rentoudu lempiasioidesi parissa ja jätä puutarha GARDENA smart system -järjestelmän hoidettavaksi.


Hallittavuus
GARDENA smart system pitää sinut aina ajantasalla siitä, mitä puutarhassasi tapahtuu. Saat tiedon puutarhan tilasta vain muutamalla sormen
kosketuksella ja voit hallita kastelua sekä nurmikonleikkuuta missä ikinä oletkin. Kotiin palatessasi puutarhasi voi yhtä hyvin kuin lähtiessäsi.

Nurmikon hoitaminen voi olla todella helppoa! GARDENA smart SILENO pitää nurmikon aina oikean mittaisena, ja samalla sinä voit nauttia vapaa-ajastasi. SensorCut-järjestelmä varmistaa sen, että robottiruohonleikkuri ei jätä nurmikkoon uria, vaan tuloksena on täydellisen huoliteltu ruohomatto. Leikkuri kulkee niin hiljaa, että ruohon leikkaamista tuskin kuulee. Kun akku on tyhjenemässä, leikkuri palaa automaattisesti takaisin latausasemaansa.
Leikkuuajat ovat vapaasti ohjelmoitavissa, joten voit itse vapaasti päättää, milloin robottiruohonleikkuri tekee työtään. Leikkuuaikoja voidaan muuttaa
smart App -sovelluksen kautta, ja määritellä eri aikaan smart Water Control -kastelunohjaimen kasteluaikojen kanssa. GARDENA smart SILENO leikkaa jopa 1000 m2:n nurmialueen, ja tehokkaan takavedon ansiosta se selviää myös epätasaisessa maastossa ja jopa 35 % kaltevista rinteistä.

Pay with Checkout
© Kone Nygård Maskin